Over het bedrijf

AZ Recruitment & Arbeidsbemiddeling is een bedrijf dat werkt als intermediair tussen diverse werkzoekenden en werkgevers in Nederland en het buitenland. Hierbij richt AZ zich voornamelijk op internationale professionals, lokale flexkrachten, Nederlandse bedrijven op het gebied van personeelszaken en grotere internationale bedrijven die op zoek zijn naar meertalige corporate professionals. Door haar uitgebreide netwerk van professionals en flexkrachten, professionaliteit en persoonlijk aanpak, kennis van de arbeidsmarkt in verschillende landen en kennis van het arbeidsrecht is AZ Recruitment & Arbeidsbemiddeling in staat om vraag, aanbod en expertise op elkaar af te stemmen.

 

Ontstaan

AZ Recruitment & Arbeidsbemiddeling is opgericht in 2020 door Dragomir Dimov. Het doel van AZ is om professionals en flexkrachten met diverse achtergronden te helpen aan werk. Dragomir is zelf een expat die woont in Nederland maar in Oost Europa is geboren. Tijdens zijn studie Business Management aan de universiteit is hij in contact gekomen met de wereld van werving en selectie en is hij gefascineerd geraakt door deze branche. Hij heeft een cursus bij het Amerikaanse GCDF-programma gevolgd en het eerste studenten carrièrecentrum opgericht in zijn land. Daarna heeft hij brede commerciële ervaring opgedaan voornamelijk bij internationale bedrijven. Toen hij naar Nederland was verhuisd, heeft hij de uitzendbranche ontdekt. Hij heeft de gehele uitzendbranche diepgaand onderzocht en heeft ook ervaring bij diverse uitzendbureaus opgedaan. Ook heeft hij de opleiding arbeidsrecht gevolgd bij de Kaderacademie van de grootste Nederlandse vakbeweging en is hier ook actief als consulent. Nu wilt hij blijven ontwikkelen in de sector en richt hij AZ Recruitment & Arbeidsbemiddeling op met de bedoeling om de werkzoekende en de werkgevers te bemiddelen.

 

Onze diensten

AZ Recruitment & Arbeidsbemiddeling is bezig in 3 verschillende richtingen. Deze richtingen noemen wij Recruitment, Arbeidsbemiddeling en Consultancy services. AZ doet zelf niet aan uitzenden en detacheren. Wij bemiddelen, werven en selecteren het personeel met betrekking van uw opdracht en uw eisen. Wat onze diensten precies inhouden en voor wie deze zijn bedoeld leest u hier.

 

Onze krachten

Het is wel bekend dat de arbeidsmarkt dynamisch is, elke dag verandert en moeilijker wordt om de juiste werknemers te vinden. Hier komt AZ Recruitment & Arbeidsbemiddeling met kennis, ervaring, netwerk en expertise. AZ beschikt over een grote kandidaten poule die up-to-date wordt gehouden, waardoor AZ altijd beschikt over het juiste personeel. Deze poule bestaat uit mensen als met diverse nationaliteiten en verschillende culturen, als ook plaatselijke bevolking. AZ gebruikt alle standaard source technieken, maar heeft ook eigen off- en on-line benaderingskanalen ontwikkeld. Verder probeert AZ zich altijd aan te passen aan de wensen van de klant. Voor ons is het belangrijkste dat iedereen aan het werk kan. Daarom zullen de belangen van de kandidaten altijd voorop gesteld worden. Verder willen wij u erop wijzen dat wij de arbeidsregels goed kennen en de nieuwste trends van de arbeidsmarkten volgen.

 

Waar staan wij voor?

Zowel Europa als Nederland staan bekend als een multiculturele maatschappij. Veel mensen met verschillende nationaliteiten en culturen leven vreedzaam met elkaar. AZ Recruitment & Arbeidsbemiddeling ziet deze diversiteit als een goede kans voor concurrentievermogen voor de bedrijven. Terwijl diversiteit bij werknemers bedrijven kan helpen met het vergoten van hun marktaandeel, communiceren met hun doelgroepen gemakkelijker maakt en de bedrijven kan stimuleren om ‘out of the box’ te denken. AZ is bekend met deze voordelen en biedt expertise en personeel aan bedrijven die hier behoefte aan hebben.

Als onderneming met een sociale betrekking wilt AZ Recruitment & Arbeidsbemiddeling ervoor zorgen dat de werkloosheid vermindert en er geen personeelstekort is. Ook willen wij aan professionals, arbeidskrachten en werkgevers een positief toekomstperspectief bieden.

Naast de bemiddeling van personeel richt AZ zich ook op de eerlijke arbeidsomstandigheden. Zo levert AZ diensten aan haar klanten en kandidaten. Deze aanpak past goed bij onze visie, namelijk: Werknemers zijn mensen. Hiermee bedoelen wij de arbeidsomstandigheden en de eerlijke kansen op de arbeidsmarkt zowel tijdens de sollicitatie als daarna op de arbeidsvloer. Hierbij kan AZ kandidaten op verschillende manieren helpen om aan een goede baan te komen en de werkgevers om productiever en gemotiveerder personeel in dienst te hebben. AZ Recruitment & Arbeidsbemiddeling streeft altijd naar een win-win situatie.